MOMLIFE

Picture Flashback #1

picture flashback

Foto’s terugkijken vind ik echt heerlijk om te doen. Weer even herinneringen ophalen. Veel foto’s hebben we digitaal, dus zo nu en dan pak ik mijn laptop en ga weer even terug de tijd in.

Deze keer zijn het foto’s van ruim 13 jaar geleden. Van onze eerste vakantie samen op de Dominicaanse Republiek. Wat waren we jong en eigenlijk nog zo zorgeloos. Nog niet getrouwd, geen kinderen, bij mezelf een stuk minder gewicht en we hadden alle tijd van de wereld. Van toen tot nu hebben we zoveel meegemaakt, wat bijna met geen pen te beschrijven is.

Nu we kinderen hebben, kun je je bijna niet meer voorstellen hoe het leven zonder kinderen was. Daarom vind ik het soms heerlijk om die foto’s weer terug te zien.

De Dominicaanse Republiek:
Aankomst op het resort op de Dominicaanse Republiek. Meteen maar een drankje besteld, terwijl we aan het wachten waren tot we onze kamer in konden en die warme kleding konden inruilen voor wat luchtigs.

Picture flashback

 

De stranden zijn echt fantastisch mooi. Helder water en ontzettend rustig.Hier hebben we elke dag gezeten. We hadden alleen jammer genoeg net iets te weinig boeken mee.Maar met dit uitzicht was het genieten.

picture flashback

 

Op het strand waren prachtige palmbomen met kokosnoten erin. Soms zaten we vlakbij zo een boom voor wat schaduw. Totdat we een keer zo een kokosnoot naar beneden viel. Het scheelde niet veel of we hadden dit op ons hoofd gehad.

 

Nog zo jong en onbevangen. Wat een heerlijke tijd.

picture flashback

 

En soms kwam er een heerlijke tropische regenbui over. Tien minuten later was het weer voorbij en scheen de zon weer volop.

 

Zo zaten we iedere avond te genieten van deze zonsondergang. Het is denk ik één van de meest mooie gekleurde lucht die ik heb gezien. En uiteraard hoort daar ook een drankje bij. Als klap op de vuurpijl zagen we dolfijnen springen. De eerste keer dat ik ze zag, dacht mijn man dat ik te veel gedronken had. Tot hij ze zelf ineens zag, hahaha.

picture flashback

Het was een heerlijke eerste vakantie samen!

Deel dit bericht

11 thoughts on “Picture Flashback #1

  1. Leuk dat je ons deelgenoot maakt van je dierbare herinneringen! Onze eerste trip samen was een weekendje Dublin, ook erg leuk maar ook erg koud hartje november.

  2. Hopelijk kun je mooie herinneren ophalen met je man. Ik zag een titel voorbijkomen waarin stond dat hij een herseninfarct heeft gekregen op zijn 30e?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge